Svømning: You Turn - et træningstilbud om livsstilsændring

Svømning: You Turn - et træningstilbud om livsstilsændring

You Turn - et træningstilbud om livsstilsændring


You Turn er et træningstilbud tilbud hos Snejbjerg SG&I, der sætter fokus på en aktiv og sund livsstil.


Nu er der mulighed for at komme i gang med at dyrke motion, bliv klogere på sund kost og få mere energi og overskud i hverdagen.


You Turn er et effektivt koncept, der kombinerer træning med foredrag om motion og kost. Formålet er at hjælpe deltagerne i gang med en sundere livsstil og skabe en varig livsstilsændring.


Over 10 uger bliver deltagerne introduceret for forskellige idrætsgrene i vand og bliver klogere på, hvordan sunde valg påvirker deres mentale og fysiske velvære. You Turn henvender sig til dem, der ikke er vant til at dyrke motion, men gerne vil i gang og til dem der efter en pause, trænger til et lille skub til en aktiv hverdag igen.


Alle kan være med uanset alder, vægt og fysik.


You Turn starter op onsdag d. 15. maj kl. 18.15, og både foredrag og træning foregår i Snejbjerg Svømmehal, Skolesvinget 3, 7400 Herning.


Alle kan være med!


Kig forbi til introaften


Inden opstart afholder Snejbjerg SG&I en introaften onsdag d. 1. maj kl. 19.00 på Snejbjerg Skole, Snejbjerg Hovedgade 75, 7400 Herning, hvor interesserede har mulighed for at høre mere om konceptet. Tilmelding til introaften er ikke nødvendig.


Vil du vide mere?


Hvis du vil vide mere om You Turn, kan du kontakte Vinnie Isager 20 64 08 06