Tørskoet

Tørskoet

Tørskoet er et sjovt, satirisk og eftertænksomt drama. Teater til tiden og som tager del i den offentlige debat om skævvridning af Danmark og om gravede grøfter mellem by og land.


Er der tale om storby-selvgodhed og københavneri? Er der tale om provins-mindreværd?


 Det er her, teater kan noget særligt, som almindelige oplæg og foredrag normalt ikke kan. Teater inddrager følelser og intentioner, og ser ofte virkeligheden med et glimt i øjet og tipper virkeligheden via en uventet indfaldsvinkel, som måske provokerer vores normale måde at tænke på .


 


 Emnet er relevant, og vi vil gerne i Gedser Fyrstivals kulturforening fremstille det alvorlige med det sjove og uhøjtidelige. Det siges, at latteren åbner direkte op til hjernecellernes funktionsevne. Men i hvert fald giver latter energi, livsglæde og foretagsomhed til forskel fra tristhedens modsatte virkning – at stjæle energi.


 


 Forestillingen ”Tørskoet” med skuespiller Line Svendsen fra teatret ”Du Milde Himmel” bliver vist i Gedesby Forsamlingshus, søndag den 13. september kl. 14.


 


Vi håber, at rigtig mange sommerhusgæster på Sydfalster vil komme og se forestillingen med efterfølgende snak med skuespiller Line (som har oplevet ”dramaet” om provins kontra storby på egen krop) under indtagelse af kaffe og kage.


Tilmelding til Yvonne Halsskov 29 87 18 87