Borgerforening: Nye medlemsfordele

Borgerforening: Nye medlemsfordele
Så er vi klar med gode nyheder til Borgerforeningens medlemmer 2020.

I år har Snejbjerg Borgerforening indgået samarbejde med to lokale virksomheder - Øster Skovgård og Restaurant Den Gamle Stald v/B&B Gødstrup.

Restaurant Den Gamle Stald v/B&B Gødstrup:
Borgerforeningens medlemmer får ved fremvisning af medlemskort gratis brød ved bestilling af ”Tapas for two” fredag og lørdag ved bestilling som take away på http://www.xn--bbgdstrup-n8a.dk/ Endvidere tilbydes der 10% rabat på regningen ved spisning i Restaurant Den Gamle Stald, når du fremviser dit medlemskort. Disse tilbud kan bruges flere gange og er gældende hele 2020. Tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter

Øster Skovgård:
Til jul byder Øster Skovgård på én æbleskivebuffet pr. medlemskab i Kaffeladen. Tilbuddet gælder fra 7/11 til 23/12 2020.

Har du endnu ikke fået indbetalt dit medlemskab for 2020, kan du nå det endnu. Det koster kun 100 kr. pr. husstand for hele 2020, og så er du med til at støtte Borgerforeningens aktiviteter i Snejbjerg. Som medlem vil der også til visse arrangementer være særlige medlemsfordele ved fremvisning af medlemskort. Husk ved indbetaling at oplyse navn, adresse og gerne mobilnummer.

MOBILEPAY: 30 650
Bankoverførsel: 7670 2851660

Ved indbetaling modtager du husstandens medlemskort i postkassen (uddeles efter påske).
Vi takker for din støtte.