Svømning: SWIM WEEK - gratis træning for voksne

Svømning: SWIM WEEK - gratis træning for voksne

Gratis voksentræning i Snejbjerg Svømmehal


I uge 3 holder Snejbjerg Svømmeklub Swim Week, så du – gratis – kan prøve vores træningstilbud hele ugen.


Vi vil gerne motivere flere voksne til at træne i svømmehallen. Derfor kan du når vi afholder Swim Week i uge 3 prøve om vores træningstilbud er noget for dig.


Du kan blandt andet få pudset dine svømmefærdigheder af inden for crawl, styrke konditionen til Aqua Fitness eller komme igang med at træne din løbeskade væk.


Aqua Fitness – hvad er det?


Giv dig selv en udfordring og kom i form med Aqua Fitness. Hop i bassinet og styrk både muskler, kondition og smidighed. Aqua Fitness udnytter modstanden i vandet, så træningen bliver så effektiv som overhovedet muligt – uden at overbelaste leddene.


Hemmeligheden er teknik


Bliver du også forpustet efter bare 25 meter crawl? Og er det længe siden, du sidst har fået finpudset dine svømmefærdigheder, har du nu chancen. Lær den helt rigtige teknik og bliv en bedre svømmer på vores crawl-hold for voksne.


På holdet lærer du grundlæggende svømmetekniske færdigheder, og hvordan du bruger dine kræfter bedst og mest effektivt i vandet. 


Det kan du prøve i Snejbjerg Svømmeklub


Kom ned i klubben i uge 3 og prøv klubbens forskellige hold - du finder hold og tidspunkter i kalenderen eller på Snejbjerg Svømmeklubs Facebook side


AquaFitness, Mandag d. 14. jan. kl. 18.00 - 18.30
AquaLoop, mandag d. 14. jan. kl. 18.30 - 19.00
Lær Crawl, tirsdag d. 5. jan. kl. 20.30