Gourmet-madlavning i naturen

Gourmet-madlavning i naturen

Lørdag d. 13. juni 2020 kl. 10-14


Beskrivelse:


Vi skal lave mad af naturens råvarer.


Vi starter med at indsamle ingredienserne til menuen – vi skal bruge rejer


fra fjorden og vilde planter fra stranden og bakkerne omkring Tanghuset.


Vi deler os ind i små grupper, og der vil være en kyndig person med i hver


gruppe.


Derefter tilbereder vi en 3-retters menu, som vi efterfølgende spiser.


Drikkevarer (øl, vand og vin) kan købes.


Medbring: Tøj efter vejret. Vi skal tilberede maden udendørs over bål og i


vores udekøkken. Spisningen foregår ligeledes udendørs.


I tilfælde af dårligt vejr kan vi være i Tanghuset.


Vi har sankekurve, alt nødvendigt køkkenudstyr og alt, hvad der ellers


skal bruges til madlavningen. Vi har rejenet og -ruser til rejefiskeriet.


Medbring gerne waders, hvis du har.


Sted: Vi mødes på havnen i Sundstrup, hvorefter vi følges over til Tanghuset,


som vil være udgangspunkt for arrangementet. Det er ikke muligt


at parkere ved Tanghuset.


Pris: 150 kr. pr. person


Tilmelding: VisitViborg.dk. Deltagerantal 25 personer.