Snejbjerg SG&I forhandler nu Herningkalenderen

Snejbjerg SG&I forhandler nu Herningkalenderen

Herningkalenderen er en helt ny type julekalender. 


På hverdage og lørdage frem mod den 24. december åbner du en kalenderlåge, der fungerer som et gavebevis. Det fremgår af de enkelte låger, hvor, hvordan og i hvilke uger/måneder, du kan indløse dem. De fleste kan indløses i december og flere ind i 2019.


Alt er gratis, når du har købt kalenderen, som indeholder gavebeviser for kr. 2.400 i HVER julekalender. Du kan bl.a. glæde dig til gaver fra Klasse Vine, FC Midtjylland, Herning Blue Fox, Grillen Burgerbar og Hotel Scandic Regina.


Herudover er der hver søndag adventskonkurrencer, hvor der udloddes flotte gavekort eller præmier til nogle af byens forretninger bl.a. gavekort til Herning City og Guldkort til Fermaten alt er der gevinster til en værdi af kr. 25.000.


Ved at købe Herningkalenderen (der koster 200 kr.) er du både med til at støtte idrætten i Snejbjerg (Støtteforeningen) og Dansk Folkehjælps uddeling af julehjælp i Herning.


Hvis du ønsker at købe Herningkalenderen, kan du inden den 15. november kontakte Dorthe Poulsgård Frandsen (2020 0914) eller Anette Lind (30580739). Herefter sørger de for levering af kalenderen inden 1. december.